Sayfalar

30 Mayıs 2012 Çarşamba

Diablo 3 Azmodan's Speech Azmodan'ın konuşması

Diablo III Azmodan'ın Sözleri



Azmodan
Diablo 3'ün tanıtım videosunda, The Lord of Sin Azmodan'ın Deckard Cain'in yeğeni Leah'nın rüyasına girişi ve ona meydan okuması anlatılıyor.



throne of evil
Filmde, kızın birden kendisini bulduğu salonda her bir şeytanın kendisine ait bir tahtı var. Ama ortadaki büyük kırmızı taht boş. İşte Diablo 3'ün hikayesine göre Azmodan'ın amacı o tahta oturmak ve Prime Evil olmak.




black soulstone
Bunun için de Black Soulstone adlı sihirli taşa ihtiyacı var. Leah'la konuşmasında o taşın bir anahtar olduğundan bahsediyor.






i defy you
Trailerın gidişatına dikkat ettiyseniz Azmodan Leah'a "I defy you - Sana meydan okuyorum" diyor ve Black Soulstone'u alıp Prime evil olacağını söylüyor. Kocaman bir şeytanın küçücük bir kıza meydan okuması ve sadece Prime Evil Tahtına oturmak istemesi sizce ne anlama gelir?



LeahAzmodan konuşmasında dünyayı yakıp yıkacağından bahsediyor ama kıza senin dünyan demiyor. Yani aslında konuşmasında hitap ettiği kişi Leah değil. Konuştuğu kişi Diablo'nun ta kendisidir. Evet bu sefer Diablo'nun vücut bulmak için kullanacağı kurban... Bu kez Deckard Cain'in yeğeni Leah...




Azmodan's Speech
You thought you were so clever, that you had outwitted us all. One by one, our brethren fell into your trap. But not me...I defy you. I now know the Black Soulstone is the key, and it shall be mine. Soon, my armies shall pour forth from the Shattered Mountain, ravaging this world and any hope of resistance. My minions will find the stone, wherever you choose to hide it. Then, at long last, Azmodan shall reign as the Prime Evil.

Azmodan'ın sözlerinin Türkçesi aşağı yukarı şöyledir;

Azmodan's Speech
Shattered Mountain
Bizi atlatmakla çok akıllı olduğunu düşündün. Kardeşlerim birer birer senin tuzağına düştüler. Ama ben değil... Sana meydan okuyorum. Şimdi biliyorum ki Black Soulstone bir anahtar ve yakında benim olacak. Yakında ordularım Shattered Mountain(Parçalanmış dağlar)den yağmur gibi akacaklar. Bu dünyayı ve tüm direniş umutlarını yerle bir edecekler. Nerede saklamayı seçersen seç, kölelerim taşı bulacaklar. sonra, en sonunda Azmdodan Prime Evil olarak hüküm sürecek.

Hiç yorum yok:

En Çok Bakılanlar